torstai 19. syyskuuta 2013

Kynttilät syttyy...

Olen hulluna kynttilöihin, niin kuin jo aikaisemmassa postauksessa mainitsinkin.
Meillä palaa näin pimenevinä syysiltoina joka ilta jokunen kynttilä...





Buddha sai seurakseen Aalto-vaasin




Lempi kynttilänjalkani. Se ostettiin viime keväänä eräältä kirpputorilta. Sattui tulemaan vähän huono kuva, mutta siinä on tuollaisia kivoja kohokuvioita, puita ja oksilla lintuja.




Viikon takainen kuva ihanasta sachertortusta, minkä tätini teki. Vesi tulee kielelle, mutta en minä itse tällaisia herkkuja osaa tehdä...


Leipomisesta puheenollen minulla on kohta edessä PartyLite-kynttiläkutsut. Sinne aion tehdä ainakin omenapiirakan, ehkä sienipiirakan ja tarjoilla kahvin lisäksi glögiä, onhan syksy jo. Rakastan glögiä ja sitä tulee juotua joulun alla litrakaupalla...



(Kuva: http://www.mtv3.fi/koti/ajankohtaista.shtml?1002484 - Pikkujoulun pahimmat kaloripommit :D Mitäs väliä, kerran vuodessahan se joulunaika vain on!)


Tietysti odotan myös sitä, että saan kutsuilta tilattua taas uusia kynttilöitä! Minulla on jo Valkolumimarja-nimisiä tuoksuvia tuikkuja ja viimeksi tilasin Vaahtokarkki ja piparminttu-nimisen tuoksutuikkupaketin. Tiedän jo, että haluan seuraavaksi Inkiväärikurpitsa-nimisen tuoksuvan tuikkupakkauksen ja Kalat-horoskooppikynttilän:



(Kuva: http://www.partylite.fi/ - kannattaa tutustua ;) )

Kalat - "raikkaita kukkaistuoksuja sekä ripaus santelipuuta ja myskiä"
Kuulostaa ihanalta ja tuoksunäyte tuoksui taivaalliselta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti